woensdag 13 april 2011

‘Cave of Forgotten Dreams’

Beste Spekul,

Ik wou jullie aandacht er even op vestigen dat er een heel interessante documentaire over speleologie zal spelen tijdens DOCVILLE (documentaire filmfestival in Leuven) die jullie leden erg zullen aanspreken.
Een jaar (of twee?) geleden heb ik toevallig een 3D-fotoreportage van jullie bijgewoond die me is bijgebleven en daarom lijkt me de documentaire echt helemaal gepast voor jullie, het is namelijk een 3D vertoning!


‘Cave of Forgotten Dreams’ speelt op vrijdag 29 April (20u00) in de Kinepolis

Synopsis:
Regisseur Werner Herzog, o.m. bekend van de documentaires Grizzly Man en Encounters at the End The World, krijgt toegang tot één van de mooiste en meest fascinerende plekken ter wereld: de Chauvet-Pont-d’Arc grotten in Zuid-Frankrijk. Voor het eerst sinds de ontdekking in 1994 mogen de 30.000 jaar oude muurschilderingen die er te vinden zijn, gefilmd worden. Herzog interviewt de ontdekkers van de grot en vertelt in zijn onnavolgbare stijl het verhaal achter deze historische kunstwerken. Hij biedt de kijkers, in fantastische 3D, toegang tot de zogenoemde Grot van Vergeten Dromen.

(link naar de trailer: http://www.docville.be/festival2011/film.asp?film=18999 )

Zou het jullie interesseren om hierrond een activiteit te organiseren en dit in de agenda op te nemen op de website/facebook/via mailing?

Er zijn posters en brochures beschikbaar, die bij ons kunnen worden afgehaald.

Als je graag wat meer info wil, laat het me gerust weten en bekijk alvast de website www.docville.be

Met vriendelijke groet,

Eline

Vzw Fonk
Naamsestraat 96
B-3000 Leuven
BELGIUM

+32 16 320300

Coming up:
7e editie Internationaal Documentaire Filmfestival DOCVILLE: 29 april - 7 mei 2011
17e editie Internationaal Kortfilmfestival Leuven: 3 - 10 december 2011

2 opmerkingen:

Tom Dedroog (DDT) zei

Voor meer info en oa nen trailer kan je terecht op mijne site: http://www.karstworlds.com/2011/01/upcoming-3d-movie-cave-of-forgotten.html

Marjan zei

wie gaat nog ? :-)
Groetjes
Marjan