maandag 2 juli 2007

Brevet A Examenweekend

Werkgroep Speleologische Vorming


Het voorbije weekend van 30/06 en 01/07 is het X-igste examenweekend voor het behalen van Brevet A doorgegaan. 19 man en vrouw, waaronder 4 van onze eigenste spekulozen: Marijke, Will, Blonde Joke en Jozefien, hebben hieraan deelgenomen.

Zaterdag is er gezwoegd op allerhande parcours en technieken in de steengroeve van Villers-le-Gambon en zondag hebben de cursisten voor het eerst kennis gemaakt met het plafond van de Haquin, werd de brievenbus voor de verandering eens in omgekeerde richting gedaan en moest een touwladder van 30 m beklommen worden tegen de grote paarderug in de Salle de Minuit.

Het waren twee intense dagen in goed gezelschap, met lekker eten, een gematigde (!) hoeveelheid drank en dit alles op een ongebruikelijk tijdsschema voor spekulozen ;-). Een aantal deelnemers kreeg voor het eerst sinds lang nog eens af te rekenen met een lichte vorm van examenstress terwijl het voor anderen eerder een rustige afsluiter was van die andere examenperiode.


Resultaat van het weekend: afgezien van zij die te zat waren om zaterdagochtend uit hun bed te geraken en diegenen die af te rekenen kregen met technische problemen of onverwachts moesten werken is iedereen die deelgenomen heeft aan het examen geslaagd!! Dikke proficiat aan allen!


Spekulozen mogen hun brevet woensdag komen ophalen op Spekul!

1 opmerking:

Vortex zei

Nen dikke proficiat allemaal.