donderdag 29 maart 2007

Uitnodiging 40 jaar Spekul

Hallo iedereen,

Dit jaar bestaat Spekul 40 jaar en dat willen we natuurlijk vierensamen met alle oud- Spekulozen!

Het "programma" ligt nog niet volledig vast, maar we hebben toch aleen datum: vanaf vrijdagavond 7- t.e.m. zondagnamiddag 9 september2007... en de gite is ook al gereserveerd:
http://www.tabou.be/endroit_529.php

Er zijn genoeg kleinere kamers voor mensen die graag apart willenslapen (met kinderen bvb) en er is voldoende plek buiten voor wie tochgraag in een tent wil kruipen.

We liggen vlakbij de klassieke grotten (Haquin, Lucienne, Bernard,Dury, ...), dus speleo zal zeker op het programma staan. En wandelenin de bosrijke omgeving. En mountainbike. En projecties vancompromitterende foto's door de jaren heen. En misschien zijn er nogenkele verrassende initiatieven...

Verdere info volgt nog (kostprijs bvb... de overnachting is alvast eentractatie van Spekul), dus hou je email maar in het oog, leg de datummaar vast in je agenda (en geef dan natuurlijk door dat je afkomt enmet hoeveel) en zeg het door aan andere oud-spekulozen!

Groeten,
David
P.S. Bij vragen mag je natuurlijk ons contacteren ('organiserendcommitee": Nele, Katleen, Peter P en ik, of de voorzitter: Will)

Geen opmerkingen: